Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Transport Mobilă

Suntem MoveUp și tratăm orice transport mobilă ca pe cel mai important. O spunem cu toată seriozitatea unei firme concentrată pe livrarea de servicii la standarde europene în ceea ce privește mobila clienților, inclusiv mobila ta.

Transport mobilă marca MoveUp, pentru tine

Alege-ne și îți vom transporta mobila oriunde dorești. Fie că te muți sau renovezi, fie că faci altceva cu mobila ta, noi vrem să înțelegi că se poate și fără chin: că se poate să crești nivelul și să move up către destinație împreună cu mobila rămasă în aceeași stare ca înainte să venim.

De asemenea, dacă deții sau administrezi o firmă și nu concepi să pui angajații să-și care birourile în noua clădire de birouri, ne poți chema pentru un transport mobilă. Dacă ai un magazin online și vinzi mobilă, trebuie să crești nivelul la care faci livrări, așadar ne poți solicita pentru colaborări pe termen lung.
Un transport mobilă este realizat în mod profesionist dacă se întâmplă fără deteriorarea mobilei și dacă totul durează mai puțin decât ar fi realizat prin forțele proprii. Suplimentar, noi, MoveUp, realizăm acest transport luând în calcul și alte activități secundare, care să-ți servească și să te ajute pe tine, în situația ta particulară.

Avem tot – de la autospecială de transport bine îngrijită și de capacitate volumică perfectă pentru câtă mobilă ai de transportat la șofer priceput, hamali experimentați care colaborează bine între ei și cu tine, plus un expert logistic ce ajunge să înțeleagă atât de bine despre ce e vorba încât găsește toate resursele să facă magia să se întâmple - și care îți spune și că te costă poate mai puțin decât te așteptai.

Flota auto MoveUp cuprinde autoutilitare cu capacități volumice de 18-30 mc, permițându-ne să realizăm transportul unui volum mare de mobilier. Dacă acentul este pus mai degrabă pe greutate, avem pregătite autoutilitare și în acest scop, cu ele transportând greutăți mai mari, dacă sunt de până în 3 tone.

Transport mobilă la preț bun pentru tine

La MoveUp avem o regulă simplă: orice solicitare de transport mobilier primim este tratată cu intenția de a ajuta solicitantul, nu de a-l jecmăni de bani. De aceea, un membru al echipei noastre, specializat în logistică, va discuta cu tine și îți va cere detalii suplimentare sau chiar să vină la locație ca să vadă despre ce este vorba mai exact, dacă ne soliciți un transport de amploare.
Pe baza acestor detalii, va face un inventar, va calcula ce resurse trebuie să aloce și va construi un cost total optimizat, pe care ți-l va transmite negreșit. Altfel spus, se va preocupa să obțină un preț și corect, și bun (convenabil) pentru tine. Vei încheia cu noi contract verbal sau scris, iar noi vom elibera factură sau chitanță, după caz.

Vrei să ai impresia că mobila se transportă singură?

Noi, MoveUp, realizăm această magie!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down