Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Despre noi

Cine suntem?

Suntem MoveUp, o firmă de mutări mobilă, de transport mobilă și marfă și multe alte activități relaționate și auxiliare (vezi mai jos care sunt ele) cu foarte mulți ani de activitate în spate (startul fiind dat în 2007) și cu dorința de nestrămutat de a ajunge și mai sus decât suntem referitor la calitatea serviciilor oferite, la raportul dintre calitate și preț al acestora, precum și la orientarea către client – mai ales în legătură cu cerințele dificile, pretențioase, cu veritabilele provocări pe care ni le face.

De ce MoveUp?

Deoarece are acest înțeles de evoluție constantă în domeniul transportului de marfă, în activitatea de mutări mobilă. Ești aici, faci asta, apoi move up către lucrarea următoare, care se dovedește mai dificilă sau pentru care este nevoie de a oferi calitate și mai mare, și mai multă. Este o expresie din limba engleză, o locuțiune verbală (phrasal verb) care ne inspiră – mai ales acel Up.

Cu MoveUp ajungi la nivelul următor!

Tu ajungi mai ușor la ce-ți dorești iar noi, cu tine, ajungem de asemenea la nivelul următor, la ce ne dorim când privim în sus și când ne facem planuri. Este o situație de win-win – adică din care ambele părți au de câștigat. Noi câștigăm încă un client și încă o provocare acceptată, tu câștigi timp, nervi, poate chiar bani și sănătate – apropo de durerile de spate.

MoveUp adică ajungi la ce te interesează, fără ca mutarea mobilei, relocarea la București, montajul mobilei, depozitarea mobilei și bunurilor, mutarea sediului sau orice altceva să te încurce și să îți amâne planurile.

Ești pregătit/ă să afli cum te putem ajuta să... move up?

Contactează-ne!
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down