Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Mutări naționale 
cu MoveUp

Suntem o firmă de mutări din București, dar la fel de bine efectuăm mutări naționale, implicând principalele orașe ale țării. Păstrăm aceleași standarde înalte și aceleași costuri, adăugând la total doar costul cu deplasarea noastră până la adresa de unde vom pleca către destinație. Dacă distanțele și volumul mărfii de mutat sunt rezonabile, totul poate dura o singură zi.

Mutări Mobilă și Firme în România

Deși încă mai avem până să putem numi infrastructura rutieră una prietenoasă pentru deplasări naționale rapide și line, de foarte mulți ani, mai precis încă din 2004, procedăm la fel și sfidăm distanțele pentru a realiza aceste mutări naționale de care a fost, este și va fi foarte mare nevoie.

Considerăm că realizăm mutări naționale atunci când luăm mobila, electrocasnicele și lucrurile clientului dintr-o localitate din țară și ajungem cu tot într-o altă localitate din țară, fie ea și Capitala. Aici mai încadrăm și situațiile când oamenii părăsesc Bucureștiul sau când firmele din București își mută sediul în provincie sau își deschid birou în provincie.

Pentru mutări naționale există specialiști

Când te muți în aceeași localitate este destul de ușor s-o faci prin forțele proprii, deși tot apar complicații și situații neprevăzute cu duba, cu oamenii care te pot ajuta și cu riscul de a te alege cu mobila lovită. Realizezi că, la o mutare națională, în localitatea de destinație îți vor trebui alți cunoscuți care să te ajute, așa că cel mai potrivit lucru de făcut este să apelezi la noi, MoveUp, pentru serviciile noastre.
Obișnuiți de atâția și atâția ani cu lucrările de mutare prin țară, știm aproape cu precizie să îți comunicăm un timp estimativ pentru mutare, luând în calcul volumul mobilierului și chiar volumul total al lucrurilor pe care vrei să le iei cu tine la noua adresă, dar și distanța de parcurs și timpul în care o putem parcurge având autospeciala de transport încărcată – plus combustibilul necesar.

Fiindcă suntem specialiști, putem să estimăm și durata mutării (și instalării la adresa de destinație), precum și un cost estimativ. Sunt lucruri pe care ți le putem comunica din start și pe care tu singur/ă le poți anticipa mai greu. Sunt aspecte organizatorice care pentru noi reprezintă jobul de zi cu zi, însă pentru tine reprezintă mari bătăi de cap. Concluzia este simplă: te muți ușor altundeva în țară cu ajutorul specialiștilor – cu ajutorul MoveUp.
Contactează-ne!

Solicită de la noi o autoutilitară de transport capabilă de drum lung și o echipă capabilă

să mute lucrurile tale în completă siguranță, făcând mutări naționale!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down