Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Boxe Depozitare

Punem la dispoziție boxe depozitare pentru mobilă sau marfă sau orice altceva de care nu ai loc acasă și vrei să fie în completă siguranță.

Boxe Depozitare Mobilă Bucuresti cu MoveUp

Te întâmpinăm cu serviciul de depozitare mobilă bazându-ne pe boxe speciale, de mărimi diferite, supravegheate non-stop și la care ai acces oricând. În loc să muți lucrurile într-o cameră atunci când renovezi, în loc să depozitezi mobila nouă pe la rude și prieteni până apuci să o instalezi, în loc să pui lucruri pe casa scării sau să umpli balconul până la refuz, mai bine crești nivelul și apelezi la noi, la MoveUp.

Iar dacă te gândești că la un moment dat trebuie să umbli prin lucrurile tale, trebuie să știi de la noi că poți face acest lucru oricând. Și dacă ai produse fragile sau sensibile, avem câteva boxe depozitare unde asigurăm condiții speciale.

Cât te costă o boxă depozitare?

Ne spui despre ce este vorba, iar noi venim către tine cu o cotație stabilită de expertul nostru logistician în funcție de ceea ce ne transmiți. Contează și ce lucruri dorești să depozitezi la noi, și din ce materiale sunt confecționate, și cât sunt de vechi, și ce finisaje au, și cât de sensibile sunt – o multitudine de factori.
Boxele noastre de depozitare sunt amplasate în zona metropolitană a Capitalei, așadar ne adresăm aici bucureștenilor și ilfovenilor sau celor din alte părți care au interesele lor în a păstra la noi mărfurile sezoniere, spre exemplu, după care se întorc la momentul oportun lor.
Contactează-ne!
Merită să plătești pentru un asemenea avantaj? Ca să realizezi mai bine că da, calculează pe ce durată și cât de mult te pot încurca lucrurile pe care nu le aduci la noi, cât de mult se pot degrada ele în acel interval și compară mai apoi cu ceea ce îți propunem noi: eliberare de spațiu în condiții de conservare a stării actuale a acestor bunuri, cu acces la discreție la boxa ta și cu posibilitatea de a lăsa bunurile tale la noi oricât dorești, fără să le tot muți de colo-colo.

Noi, MoveUp, spunem cu sinceritate că aceste boxe depozitare reprezintă o soluție bună pentru tine.

MoveUp către ceva mai mult decât o banală hală!

În paleta noastră de servicii se regăsește și depozitare mobilă, fiindcă realizăm importanța acestui serviciu, nevoia urgentă a clienților noștri să își păstreze undeva mobila fără să aibă de suferit, dar acolo unde nu încurcă pe nimeni.
Fiindcă țintim în mod constant să creștem nivelul, să trecem la treapta următoare în tot ceea ce facem, deschidem către tine oricare dintre aceste boxe depozitare la standarde europene. Pe oricare am deschide-o, o putem descrie astfel:
Boxă izolată ermetic, așadar bine climatizată, vremea de afară neputând afecta deloc ce se află la interior
Boxă bine compartimentată, și pentru lucruri mari, și pentru lucruri mai mici; totul este potrivit pentru tine
Boxă supravegheată cu exigență 24/7, dotată și cu sistem de alarmă.

Cu MoveUp știi sigur că 

poți sta liniștit/ă apropo de lucrurile tale!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downcheckmark-circle