Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Mutări târguri și 
expoziții de succes

În spatele unui târg sau a unei expoziții reușite stă o muncă de durată a unei întregi cohorte de oameni. Noi, MoveUp, în cadrul serviciilor de mutări târguri/ mutări expoziții, ne ocupăm de partea de relocare a tot ce înseamnă târg, spațiu expozițional, standuri, adică de transport și montaj totodată, pentru ca organizarea evenimentelor sau participarea la ele să se facă cu succes.

Creștem nivelul în mutări târguri/ expoziții

Suntem MoveUp – preocupați în mod constant de trecerea la nivelul următor, cel superior, apropo de orice serviciu pe care îl prestăm. Reușim acest lucru aici, în speța relocărilor pentru evenimente în special, prin alocarea de resurse specifice consistente și printr-o planificare la punct și virgulă, plus o verificare exigentă.

Flota noastră auto ne permite să acceptăm multe provocări de la clienți. Echipele noastre dedicate sunt mereu pregătite, antrenate să coopereze cu celelalte părți implicate în organizare și/sau cu partea beneficiară, rămânând în control asupra coordonatelor de timp, asupra îndeplinirii de task-uri ș.a.m.d.

Flexibilitate marca MoveUp în mutări târguri/ expo

Avem o înțelegere profundă a ceea ce ni se cere să realizăm și o flexibilitate mare apropo de modificări ale cerințelor, de necesitatea repetării mutării în mai multe locații într-o anumită perioadă de timp.
Ne implicăm total în a fi partenerul expozanților sau organizatorilor de târguri ori expoziții, inclusiv punând la dispoziție boxe de depozitare, dacă este convenabil (acestea fiind situate în zona metropolitană a Capitalei).
Cu noi, relocarea trece, așadar, la un nivel superior – în ideea că se produce mult mai ușor, fără probleme, și se poate reproduce de câte ori este necesar, în condiții de cooperare strânsă, de comunicare bună și de timing bun.
Numai așa este posibil să fii pregătit/ă la timp pentru a întâmpina sute sau mii de participanți în fiecare zi, alte sute sau alte mii în următoarea zi, sute sau mii în prima locație și la fel în cea de-a doua, a treia locație.

Sprijinim lumea evenimentelor expoziționale

Prin serviciile noastre de relocare știm că sprijinim piața de evenimente, domeniul expo și tot ce decurge frumos de aici. Pentru ca vânzarea de bunuri să meargă bine ori pentru ca expozanții să obțină numărul de cărți de vizită pe care îl merită, este esențial ca partea logistică să fie fără cusur. Altfel, eforturile ar fi îngreunate de factorii externi sau chiar de propriul sabotaj cauzat de slaba pregătire.
Contactează-ne!

În mutări târguri/ expo, noi suntem deja la un nivel superior, suntem MoveUp!

Contactează-ne și detaliem!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downcheckmark-circle