Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Mutări mobilă 

Ar fi ideal ca mobila să se deplaseze singură de unde se află acum și până unde vrei să ajungă. Dacă vrei să ai acest sentiment că nu miști un deget, totuși mobilierul ajunge la destinație, apelează la noi, MoveUp, pentru a trece la nivelul următor și a beneficia de servicii de mutări mobilă.

Mutări Mobilă București cu MoveUp

To move up se traduce prin a trece la un nivel situat mai sus. Am preluat expresia pentru a da un nume ce se potrivește companiei noastre, care efectuează mutări mobilă la un alt nivel față de nivelul industriei de mutări în ansamblu. Cu MoveUp ai sentimentul că mobila se mută singură.

Oferim o suită de servicii esențiale, în acord cu nevoile și preferințele tale, pentru o mutare mobilă la un alt nivel:

Demontarea mobilierului și protejarea prin materiale de protecție
Transportarea efectivă a pieselor de mobilier și a bunurilor aferente
Plasarea mobilei în încăperile de la destinație și remontarea acesteia
Despachetarea și reciclarea materialelor de protecție folosite
firma mutari bucuresti
La MoveUp facem mai mult decât să deplasăm mobilierul de la o adresă la alta. Săltăm nivelul și ne ocupăm noi cu demontatul, cu ambalarea, cu scoaterea mobilei afară și, după drumul cu duba, viceversa.
Contactează-ne!

Mutări mobilă de nivel superior; preț la nivel mai mic

Creștem nivelul calității serviciului nostru de mutări mobilă în timp ce scădem nivelul costului, ajungând la un excelent raport calitate-preț. Ajungem la estimarea de preț după ce discuți detaliile cu expertul nostru în logistică. Iată ce detalii:
Volumul estimativ al pieselor de mobilier și al lucrurilor din/ de pe ele
Distanța dintre punctul de plecare și cel de destinație (în kilometri)
Etaj și existență lift în ambele clădiri implicate, actuala și viitoarea
Particularitățile mobilei (ex.: oglinzi, greutate, forme aparte, îmbinări)
Deși par minuțioase, aceste informații sunt cruciale pentru noi, fiindcă de la ele pornim în calculul pe care îl facem apropo de cât de mare trebuie să fie autospeciala cu care venim, câte folii, cartoane și pături sunt necesare pentru a proteja totul, precum și câți colegi să trimitem înspre tine.

Experiența noastră aduce avantaje pentru tine

Am efectuat un număr atât de mare de mutări de mobilă încât depunem eforturile specifice cu o mai mare ușurință și putem veni către tine cu un preț mult mai bun față de cât pot începătorii. Suntem și mai eficienți, numărul de erori sau de situații neprevăzute fiind mult mai mic la noi. Totul se traduce prin avantaje pentru tine.

Ia legătura cu noi și move up către nivelul următor

Completează formularul, intră în contact cu expertul nostru logistic și rezolvă cu mutarea în stil mare. Treci apoi la nivel superior la noua adresă unde te instalezi foarte repede cu ajutorul MoveUp.

Cu noi vei întocmi contract verbal sau scris, unde sunt prevăzuți termenii colaborării noastre, ai efectuării lucrării de mutare, inclusiv costul total, dacă este acceptat anterior de tine. Atât ai tu de făcut – ulterior vei crede că piesele de mobilier și lucrurile tale se vor muta singure.
Contactează-ne!
Nu ți-a mai propus nicio firmă de mutări să crești nivelul vieții tale? Perfect, e momentul pentru mutări mobilă cu MoveUp! Vrei să ai impresia că mobila se transportă singură? Noi, MoveUp, realizăm această magie! Ai o firmă? Mută cu noi sediul firmei tale și întoarce-te la treabă de parcă nici nu te-ai oprit din ea!
am adus în echipa noastră valoroși experți în logistică
am pus la punct o flotă auto variată, bine întreținută
am pregătit personalul pentru cele mai grele situații
am procurat stoc de materiale de protecție calitative
am adoptat o politică de prețuri ce vine în ajutorul tău.
La MoveUp nu există „este prea greu” sau „nu știu cum să procedez”. Antrenamentul nostru zilnic vizează identificarea și adoptarea de soluții de minimizare a riscurilor, de scoatere fără neplăceri a mobilei, de protejare eficientă, de coordonare între noi etc. Ne-am pregătit astfel:

Nu ți-a mai propus nicio firmă de mutări să crești nivelul vieții tale? Nu ai mai avut sentimentul că
misiunile casnice grele încep să se realizeze singure? 

Perfect, e momentul pentru mutări mobilă cu MoveUp!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downcheckmark-circle