Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Mutări rezidențiale 
cu finisaje superioare

Termenul rezidențial a intrat în vocabularul românilor odată cu dezvoltarea accelerată a cartierelor rezidențiale, însă termenul de mutări rezidențiale se referă la mutările locuințelor indiferent dacă se produc în cartiere rezidențiale de apartamente sau de case ori în case obișnuite, în vile mari construite individual sau la etajul 3 dintr-un simplu bloc de locuințe.

Mutări locuințe in toată Europa

Noi, echipa MoveUp, suntem trecuți prin furcile caudine ale mutărilor de amploare, cu volume imense de mobilier și bunuri sau cu distanțe uluitor de mari acoperite ori cu provocări de timp unde fiecare minut contează. Mutările rezidențiale, adică a locuințelor persoanelor fizice, devin în acest context unele foarte, foarte ușor de realizat de noi.

Departe de noi gândul de a le trata cu superficialitate! Ce pentru noi poate reprezenta rutină reprezintă un mare ajutor pentru o familie care se mută cu locuința, formată din părinți cu corpuri firave și copii, și care fără o firmă de mutări ar face din mutare o perioadă aproape traumatică.

Înțelegem foarte bine impactul pe care îl avem în viețile oamenilor, înțelegem și că, dacă distrugem mobila pe transport, poate fi dormitorul copilului cel pe care îl distrugem sau mobila preferată pentru care s-au făcut atâtea sacrificii financiare și s-au bătut atâtea drumuri prin magazinele de profil.

Suntem MoveUp. Mergem la nivelul următor

Ne implicăm mai mult decât să pornim cu duba și să o oprim la destinație. Iată ce implică serviciul de mutări rezidențiale prestat de noi:
demontare piese de mobilier
împachetare/ambalare mobilă și bunuri
manipulare bunuri până la mașină
transportul mărfii până la adresa indicată
manipulare până în încăperile indicate
despachetare și reciclare materiale protecție
montarea mobilei demontate la început.

Calitate superioară în serviciile de mutări

Probabil că și alte firme de mutări rezidențiale sar astfel în ajutorul clienților săi, numai că noi ne deosebim prin ceea ce ne place să numim finisajele superioare pe care le realizăm. În ce constau acestea?

Precum la amenajarea noilor locuințe din clădirile sau cartierele rezidențiale nou construite, unde se preferă finisajele superioare, pentru un confort mai mare al locuirii, tot așa noi, ca firmă de mutări, facem totul cu tact și atingere fină: demontarea și montarea mobilierului nu va afecta prinderile, nu vor implica găuri inestetice, precum nici nu vor afecta lacul sau rezistența acestuia.

Manipularea bunurilor până la/ de la autospeciala de transport se va face fără deteriorarea acestora și nici măcar a tocurilor ușilor, a pereților, a gresiei sau parchetului. Transportăm totul în deplină siguranță, indiferent de distanță, de trafic sau de încărcătură. Bineînțeles, utilizăm materiale de protecție variate și în cantități mai mult decât suficiente, pentru ca orice colț, muchie, suprafață de mobilă și orice obiect fragil să fie protejat chiar și de cele mai mici lovituri sau zgârieturi.

Lucrăm, așadar, cu grijă ca pentru mobilierul de lux, ca pentru mutările de sedii de multinațională. Numai amploarea mutării este mai mică, în rest oferim aceleași servicii de calitate superioară.

Solicită-ne pentru mutări rezidențiale și

convinge-te la final de superioritate!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downcheckmark-circle