Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Mutări echipamente grele
și IT

Există situații când nu volumul bunurilor ce trebuie mutate este problema, ci greutatea acestora. Din fericire pentru tine, pentru noi, MoveUp, asta este departe de a reprezenta o problemă. Inclusiv mutările de echipamente grele sau de echipamente IT sunt lucruri obișnuite pentru noi - știm cum să procedăm, acționăm întocmai și asta este tot.

Efectuăm cu ușurință mutări echipamente grele și IT

Ținem cont că aceste obiecte, din cauza greutății lor considerabile, se lasă mai greu mișcate, dar colegii noștri antrenați, care se folosesc de chingi speciale și care au metode rafinate în timp, vor face ca lucrurile să pară mai ușoare decât sunt.
Contactează-ne!

Ce mutăm, mai exact? Câteva exemple

De regulă, în mutări de mobilă există partea preparatorie numită demontarea mobilierului, dezasamblarea lui cu scopul de a îl împărți în componente mai mici, care să încapă pe uși și care să fie protejate cât mai bine. Dacă demontarea nu este posibilă, avem tehnici pentru a scoate piesele mari de mobilier din incintă și de a le și introduce la destinație.

Pianele sau pianinele

Sunt bunuri de dimensiuni considerabile, însă nu uriașe. Pianele și pianinele impresionează mai mult prin greutatea anumitor componente și, firește, prin valoarea financiară destul de ridicată. Nu ne permitem să greșim, așadar încadrăm mutarea pianelor și pianinelor la acest capitol special.

Echipamentele IT&C

Echipamentele de tipul rack-urilor implică o greutate considerabilă și o importanță crucială în activitatea clienților care își mută sediul sau mută din echipamente la altă locație. Le tratăm ca pe echipamentele de birotică ori de print precum copiatoarele și plotterele.

Seifuri

Pentru a adăposti în siguranță valori, seifurile sunt robuste și grele. Le transportăm fiind conștienți de utilitatea crucială a unor asemenea echipamente pentru păstrarea patrimoniului unei persoane private sau unei companii. Trebuie să fim de încredere pentru a fi aleși să facem o asemenea lucrare de mutare seif.

Echipamente utilizate în industria HoReca

Sunt destul de multe, destul de mari și este nevoie de ele în destul de multe incinte. Sunt produse complexe, grele și valoroase și în ele stau speranța lucrătorilor și antreprenorilor din industrie. Este imposibil să deteriorăm aceste echipamente pe transport și să creăm asemenea prejudicii.
Pentru toate avem cunoștințe privind componența acestora în scopul unei demontări și a unei remontări fără cusur. Avem atenție sporită la manevrare și la ce se întâmplă în jurul nostru în acel moment – accidentele putând fi chiar fatale, avem autospeciale de transport axate pe transportul mărfurilor grele și delicate în același timp și, desigur, avem un plan bine pus la punct înainte, datorită expertului nostru logistic și a consultărilor anterioare cu clienții noștri.

Dacă te afli în situația de a apela la servicii de mutări echipamente grele & IT,

alege servicii de nivel superior: alege MoveUp!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down