Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

MoveUp pentru 
Mutări Internaționale

Realizăm mutări internaționale cu ușurința caracteristică nouă, MoveUp, fiind obișnuiți să lucrăm la un nivel superior. Plecăm din București, încărcăm totul în orice oraș din România și mergem către orice oraș din Europa - sau invers.

Mutări Internaționale Rapide

Rapide și sigure, am putea completa. Vei fi mulțumit/ă de noi și chiar încântat/ă de decizia de a ne chema pe noi în ajutor.
Contactează-ne!

Mutări internaționale marca MoveUp. Servicii complete

Pentru ca mutarea peste mări și țări să se realizeze întocmai așa cum declarăm, sunt necesare servicii adiționale, care să vină cu adevărat în ajutorul tău. Mai mult decât să transportăm marfa, pregătim mobila și celelalte bunuri, cărăm totul până la autospeciala noastră, parcurgem distanța, dar aducem și marfa și o punem pe poziție, unde o dezambalăm și unde remontăm piesele de mobilier.

Sunt șanse mai mici ca mai ales acolo să ai cunoscuți pe care să îi rogi să te ajute, așadar subliniem utilitatea acestor servicii complete.

Asigurare de 100.000€ pentru bunuri în caz de mutări internaționale

Depunem eforturi pentru ca toate mutările internaționale pe care le efectuăm să se producă în siguranță. Și așa se și întâmplă, dar ținem în mod suplimentar să te asigurăm la puterea a doua de acest fapt.

Gândește-te puțin. Dacă împachetăm piesele de mobilier cu folie cu bule, folie wrap, dacă punem lucrurile în cutii și lucrurile fragile în cutii de lemn, dacă împachetăm sticlăria în pături de bumbac și dacă așezăm totul cu atenție și stabilitate de drum lung în autospeciala de transport dedicată doar ție și mutării peste granițe a bunurilor tale, ce probleme ar putea apărea? Noi, MoveUp, nu identificăm niciuna, și, totuși, suntem pregătiți și cu această poliță de asigurare.

Avem un istoric bogat în tranporturile internaționale

Noi, MoveUp, de-a lungul anilor și pentru o multitudine de clienți cu nevoi diferite, am bifat destinații precum Anglia, Portugalia, Spania, Franța, Belgia, Italia, dar și Germania, Ungaria, Slovacia ori Slovenia. Am ajuns și în nordul Europei cu bunurile clienților noștri din România, în țări precum Danemarca, Norvegia și Suedia.
Sunt și alte țări pe unde am ajuns, care merită la rândul lor menționate, dar să ne întoarcem la ideea principală, și anume că acceptăm provocările dificile și că ne implicăm total să le depășim, să le împlinim, ajungând la nivelul superior în materie de mutări internaționale și câștigându-ne respectul pe această categorie.

Alege MoveUp pentru

mutarea internațională pe care o ai de făcut!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down