Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Mutări sedii firme

La MoveUp găsești tot sprijinul necesar pentru a muta sediul firmei tale cu un etaj mai sus. Sau mai jos. Sau oriunde îți dorești. Cu noi, voi vă mutați sediul aproape fără să vă opriți din treabă.

Mutări Firme, Mutări Sedii marca MoveUp

Cert lucru, mutarea sediului firmei implică o anumită amploare, având în vedere cantitatea de mobilier de birou, greutatea acestuia, dar și nenumăratele cutii și coșuri umplute cu dosare, articole de papetărie și multe altele. Dacă mai discutăm și de o imprimantă, și de un seif, devine clar că altcineva în afară de contabil trebuie să care totul. Cine altcineva? MoveUp, firește!

În formularul nostru de contact trece câte detalii poți, apoi expertul nostru în logistică te va contacta în vederea întâlnirii cu tine la sediul actual, pentru a stabili împreună cu tine parametrii colaborării și pentru a-ți putea face o estimare de cost.
Fii fără griji! Ne ocupăm noi de tot, așa cum facem la oricare dintre aceste mutări sedii firme pe care le realizăm: venim în număr suficient ca oameni, cu putere de muncă, cu abilități de colaborare și cu pricepere în manevrarea efectivelor. Venim cu folii cu bule, folii stretch, cutii, chiar pături speciale, de fabricație SUA, pentru a proteja totul extrem de bine.

Venim cu o autospecială de transport încăpătoare, robustă, bine întreținută și condusă de șofer cu pricepere, pentru a face un drum sau două până la locația de destinație, deci până la locul care după câteva ore, maximum o zi, va deveni noul sediu al firmei, cu calculatoarele aprinse și contabilul înapoi la calcule.

Departament distinct de Mutări Firme

La MoveUp căutăm constant să creștem nivelul existent sau chiar să ajungem la nivelul următor, să avansăm, chiar și după toți anii de activitate încununată cu succes. Acest gând ne-a adus în punctul de a înființa un departament special în cadrul firmei – unul care să se ocupe exclusiv cu mutările de firme.
Contactează-ne!

De ce departament separat pentru acest tip de mutări?

Sectorul de mutări sedii firme este în general unul important la noi în țară, firmele cărora le mutăm sediul putând avea sute de angajați, însemnând zeci de birouri, putând fi firme multinaționale, putând fi implicate mai multe companii beneficiare sau implicate în proces. În plus, resursele pe care trebuie să le alocăm intern pentru a nu întinde mutarea mai mult decât e cazul sunt mari, inclusiv resursele umane ca număr și nivel de pregătire, inclusiv necesar de materiale de protecție, flotă auto etc.
Lucrul constant doar cu sedii creează în departament familiaritatea cu moblierul de birou, cu obiectele grele, cu provocările ce țin de lift și de acces la și în clădire, cu așteptările din partea clienților care ne contactează. În cadrul departamentului nostru, lucrurile acestea sunt cunoscute suficient de bine încât să ne permită să optimizăm și costurile, ca să putem veni cu un preț convenabil. De acest preț convenabil pentru mutarea sediului firmei tale poți beneficia și tu!

Mută cu noi sediul firmei tale și

întoarce-te la treabă de parcă nici nu te-ai oprit din ea!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down