Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Montaj Mobilă - 
și demontare

De regulă, montăm mobilierul pe care îl demontăm anterior pentru a-l putea transporta, însă acceptăm și solicitări ce implică exclusiv montaj mobilă.
Suntem orientați către client și de aceea am ținut să prestăm acest serviciu adițional numit montaj de mobilă. Dacă mobila pe comandă este gata sau dacă magazinul respectiv de mobilă nu asigură montajul, poți apela la noi cu încredere, iar noi trimitem către tine meseriași echipați cu scule și unelte specifice – plus cunoștințe și abilități la un alt nivel.

Dacă schema de montare dă bătăi de cap sau nici măcar nu este disponibilă în limba română ori engleză, sunt șanse mari ca oamenii noștri să recunoască modelul, producătorul sau modalitatea de montare apelând la memorie și la experiențele anterioare. Mii de piese de mobilier au fost montate sau remontate până acum, fapt ce ne apropie de soluție mult mai repede.

Montaj mobilă/ demontare mobilă la un nivel superior, cu MoveUp

Prestăm acest serviciu pentru oricine ni-l solicită, fie persoană fizică, fie persoană juridică. Unul dintre scopurile noastre dintotdeauna este de a ajuta oamenii în legătură cu mobila, prin extensie în legătură cu lucrurile din incintă.

Cât te costă?

Prețul solicitat de noi pentru montaj sau demontare variază în funcție de următorii factori:
Numărul de montatori necesari (2, 3, 5 etc.)
Volumul estimativ al mobilei (cantitatea muncii)
Complexitatea pieselor de mobilier (calitatea muncii)
Alte detalii (grad de uzură, preferințe etc.).
Vom ține cont să îți oferim un montaj mobilă rapid și fără daune și asta la un cost accesibil. Pentru noi contează mult să avem un bun raport între calitatea serviciilor pe care le prestăm, indiferent care sunt acestea, și costul perceput pentru ele. Numai în acest mod putem să ajungem și să ne menținem la un nivel mai bun în domeniu, mereu cel situat mai sus.

Montaj mobilă sau și demontare?

Depinde ce îți dorești. Montarea, remontarea și demontarea mobilierului sunt acțiuni descrise în serviciul numit generic Montaj Mobilă. Chiar simțim că am dezamăgi dacă ne-ai chema pentru o demontare dificil sau aparent imposibil de făcut a unor piese de mobilier, iar noi ne-am da brusc neștiutori sau prea ocupați pentru tine. Am simți că scădem nivelul, iar ca să facem cinste denumirii noastre, MoveUp, acceptăm orice provocare care implică mobila.
Iar dacă ai un volum mare de mobilă complexă și te afli în provincie, poți apela la ajutorul nostru deși avem sediul în București. Te costă în plus deplasarea noastră până în localitatea ta, dar dacă faci un cost total și concluzionezi că merităm, mai ales acum, după ce ai citit toate aceste lucruri despre noi,

hai să move up împreună și să facem treabă bună!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downcheckmark-circle