Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat
Moveup - Servicii de mutari Bucuresti, Nationale si Internationale
(+40) 727.777.769
Vreau sa fiu sunat

Onorați să realizăm 
mutări obiecte artă

A privi o pictură bună îți dă un sentiment de neprețuit. Totuși, acel tablou are un preț, o valoare – cel mai probabil mare. Mutarea unui astfel de tablou devine așadar o misiune care trebuie încredințată numai celor capabili s-o facă. La MoveUp găsești astfel de oameni.

Servicii de mutări adaptate obiectelor de artă

Noi, MoveUp, oferim asemenea servicii dedicate. Spunem servicii întrucât procesul implică ambalare specială, cutii speciale de transport, manevrare în cea mai mare siguranță, transport efectiv cu autospeciale dedicate, depozitare în condiții speciale și, desigur, despachetare și instalare la locul de destinație.

Te asigurăm de experiența echipei specializate în mutări de artă, de tactul cu care operează și de customizarea lucrării în funcție de natura acestor obiecte de artă, precum și de specificul incintelor – atât al celei din care se pleacă, cât și al celei de destinație.

Te ajutăm indiferent de zona ta artistică

Ești colecționar privat, curator de galerie, muzeograf, reprezentant de instituție culturală ori deții o altă calitate și cauți mutări obiecte artă? Noi, MoveUp, îți putem veni în ajutor, indiferent de tipurile de opere de artă implicate, din domeniul picturii, sculpturii, artei contemporane și așa mai departe.

Serviciile noastre trec drept ireproșabile, bazându-ne în această afirmație pe colegii noștri și pe capacitatea noastră de organizare logistică, pe echipamentul tehnic pe care îl folosim și pe materialele de protecție specifice obiectelor de artă pe care le folosim cu înțelepciune.

Nu avem în depozitul nostru toate aceste materiale speciale, însă expertul nostru logistic află care este necesarul, procură totul și se preocupă ca echipa trimisă la lucrare să le aibă în posesie și să le folosească cu maximum de celeritate.

La MoveUp nu dăm greș. Nici nu ne permitem

Arta este fragilă, unică, valoroasă, iar de ea depind multe lucruri care nu se pot relua ulterior - precum evenimentele, expozițiile, manifestările culturale stradale, festivalurile, instalațiile ș.a.m.d. Există calendare bine puse la punct, chiar pe ore, care influențează activitatea profesională a zeci și sute de oameni deodată. Nu ne permitem să dăm greș.

Știm că vorbele nu sunt de ajuns și că poate dorești să te convingi că realizăm mutări de obiecte de artă în deplină cunoștință de cauză. Și că spunem chiar că suntem la un nivel superior în asta. Vom folosi o vorbă celebră: nu ne crede pe cuvânt!
Completează formularul de contact, iar un expert logistic antrenat în mutări obiecte artă te va contacta și te va convinge.
Contactează-ne!

Te-am convins?

Ia legătura cu noi!

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down