Transport mobila Bucuresticontact

soc

Indiferent de motivele relocarii, compania noastra pune la dispozitia clientilor sai servicii complete de transport mobilier. Echipa MoveUp asigura operatiuni lipsite de stres si griji referitoare la siguranta bunurilor si marfurilor transportate, inca din 2006. Suna acum pentru a beneficia de o evaluare gratuita.

Noua platforma de servicii logistice integrate pentru Bucuresti ofera echipamente de ultima generatie, care permit atat stocarea cat si efectuarea de operatiuni combinate pentru unitatile solicitante. Aceasta investitie a condus la reducerea timpului de lucru efectiv la maxim o zi pentru peste 85% din transporturile noastre si la posibilitatea de a oferi clientului un pret competitiv. MoveUp presteaza servicii de transport mobila ieftin, la standarde omologate de Uniunea Europeana.

Implementarea unor metode moderne in conformitate cu orientarile proprii pentru operatiunile de colectare si transport mobilier sau obiecte de arta (piane, pianine etc) este principalul obiectiv al companiei. Pregatirea adecvata a serviciului oferit este cheia pentru o activitate sigura si transparenta. MoveUp considera ca o operatiune de transport, mobila si flexibila, reprezinta cartea noastra de vizita.

De ce sa apelezi la servicii de transport mobila profesioniste

Firmele din domeniu asigura asistența si consiliere logistica pe toata durata operatiunii de transport a mobilierului. Acesta este ambalat, sigilat si incarcat la domiciliu clientului, sub stricta supraveghere. Materialele folosite sunt de cele mai bune. Raport calitate/pret oferit este de cele mai multe ori conveniabil. Trebuie luat in calcul si efortul fizic necesar manipularii corpurilor grele pe scari. Motivul principal pentru care este recomandat sa apelati la servicii profesioniste de transport este personalul calificat si experimentat.

Serviciul sigur, flexibil si complet este de cele mai multe ori solutia ideala pentru astfel de operatiuni. Control imbunatatit al timpului de tranzit reprezinta o piesa importanta prin care transportatorii incearca sa-si atraga potentialii clienti. Asigurarea bunurilor si mobilierului transportat se face inainte de plecarea de la adresa de incarcare.

Daca in planurile clientului intervin schimbari neprevazute si are nevoie sa depoziteze mobilierul sau orice alte obiecte pentru un timp, acesta poate suplimenta cererea initiala. Preturile pentru transport mobila se vor calcula suplimentar in functie de anumiti parametrii. Cand toate elementele vor fi sincronizate atunci se va efectua si transportul mobilierului la destinatia finala.

Alege MoveUp.ro pentru transportul mobilierului in siguranta

Transport mobilaConceptul serviciilor de transport integrate a fost implementat de MoveUp acum 6 de ani. Suntem primii care – am adaptat in Romania, in 2007, punand astfel bazele unui nou segment de transport al mobilierului. Dezvoltarea economica si mai ales tehnica a omenirii in ultima perioada, a adus schimbari majore atat in domeniul mutarilor cat si in necesitatile oamenilor. MoveUp.ro poate fi considerat unul dintre pionerii noii piete create in Romania, care a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult, avand un rol semnificativ in peisajul marilor orase. Compania noastra a intrat in aceasta nisa de transport mobilier intr-un moment cand cererea era una foarte dinamica, solicitarile clientilor fiind din ce in ce mai variate, iar acestia din ce in ce mai exigenti.

Pentru a asigura buna functionare a transportului de mobilier, fiecare etapa primeste aceeasi abordare profesionista. Acesta trebuie sa fie livrat clientului, nu numai la timp, dar si in stare perfecta. Din acest motiv acordam o atentie deosebita intregului traseu logistic (manipulare, depozitare, livrare, asamblare). Aceste lucruri intaresc legatura cu partenerii nostri si ii asigura ca alegerea firmei MoveUp este cea corecta, deoarece ofera calitate si pretul corect pentru transportul mobilierului.

Activitatea principala se desfasoara in zona Bucurestiului si sectorului Ilfov. Transportam si mutam orice tip de mobilier/marfa in tara. Asiguram si transport international de mobila daca exista cereri concrete pe baza de contract. Pentru mai multe detalii viziteaza pagina Povesti de succes.

Serviciile noastre sunt disponibile atat pentru persoane fizice cat si juridice. Toate operatiunile logistice sunt monitorizate si se fac doar pe baza de contract, respectiv factura si chitanta fiscala.

Transport mobilier Bucuresti: reguli generale

– Fiecare piesa de mobilier transportata trebuie perceputa ca si cum ar fi cel mai pretios obiect. Toate miscarile sa fie lente si atent calculate. – Planuieste fiecare pas inainte de a-l executa. Evalueaza caile de acces si incerca sa determini locurile unde poti intampina probleme. Din moment ce ai inceput transportul mobilierului e foarte dificil sa revii la pozitia initiala daca pe parcurs realizezi ca acesta trebuie dezasamblat. – Examineaza mobilierul inaintea fiecarei operatiuni si daca observi zgarieturi sau alte deteriorari noteaza-le. – Temperaturile trebuie sa fie asemanatoare in camera de unde pleaca si in cea in care soseste mobilierul. Atentie la umiditate pentru ca schimbarile bruste pot provoca daune iremediabile. – Inainte sa muti un corp de mobilier asigura-te ca stii unde trebuie pozitionat la noua adresa. Pregateste zona cu ceva timp inainte, eliminand toate obstacolele gen lustre foarte joase sau alte corpuri aflate pe traseu. – Nu se fumeaza in timp ce se transporta mobilierul. Nu trebuie sa aveti ceasuri, bratari sau c

urele ce pot produce zgarieturi. – Daca muti antichitati niciodata sa nu te grabesti. Fiecare obiect trebuie transportat individual, cu mare atentie si cu persoane suficient de puternice si bine pregatite, pentru a nu pune in pericol integritatea acestuia. – Incercati sa nu transportati mobila mai mult de o singura data daca este posibil. Planuiti in asa fel incat mutarea sa fie eficienta pentru a nu cauza pierderi sau stricaciuni. – Niciodata sa nu trageti sau sa impingeti mobilierul pe parchet. Picioarele se pot rupe, iar zgarieturile vor fi extrem de vizibile.

Impachetarea mobilierului este o sarcina extrem de dificila din cauza dimensiunii acestuia. Se pot utiliza 2 strategii pentru protectie si anume:

  1. Se poate utiliza folie stretch pentru a-l infolia complet, iar la colturi se pune carton pentru a proteja atat mobilierul cat si zidurile sau orice alte obiecte aflate pe traseu
  2. Se pot utiliza paturi speciale pentru mutari mobila, care sunt bine prinse cu scotch de jur imprejur.

Inainte de a se da unda verde unui transport mobilierul trebuie examinat cu atentie de o echipa profesionista pentru a determina care este cea mai buna si eficienta solutie. Se pot utiliza pana la 3 metode de protectie simultana:

  1. Transport mobila BucurestiStratul de protectie impotriva deteriorarii prin zgarieturi sau loviri. In acelasi timp aceasta metoda mentine mobilierul curat pe toata durata transportului si in unele cazuri ofera protectie impotriva apei.
  2. Protectie impotriva socurilor si vibratiilor. Acest strat ofera mai multa siguranta si protejeaza mobilierul impotriva hopurilor si mai ales a loviturilor usoare dar sistematice, ce pot aparea in timpul unui transport.
  3. Cutia/ladita pentru transporturi de mobilier pe distante lungi. Aceasta modalitate din urma se utilizaza pentru a muta mobilierul foarte scump, antichitati sau obiecte de arta. Este recomandat sa transportati mobilierul in conditii de maxima securitate dar aceasta este o metoda foarte costisitoare. Astfel de transporturi se executa doar la comanda.

Cea mai buna asigurare ramane experienta echipei de manipulare si atentia sporita acordata transportului de mobilier.