Mutari mobila Bucuresticontact

soc

Suntem una din cele mai importante companii de mutari marfuri si mobila din Bucuresti. Cuvintele care ne caraterizeaza sunt: eficienta, promptitudine, si siguranta. Ne diferentiem de concurenta prin atitudinea pozitiva, implicare in proiectele existente  si setul de valori in care credem. Suntem profesionistii de care ai nevoie pentru mutare!

Trebuie sa te muti rapid? Nu ai timp pentru ca job-ul nu iti permite si ajutorul din partea prietenilor se lasa asteptat? In aceste conditii ai o misiune dificila dar nu imposibila. MoveUp iti asigura cel mai bun timp operativ si garanteaza siguranta mobilierului mutat.

Profesionalismul si seriozitatea ne recomanda si ne sustin in topul firmelor din acest domeniu economic. Am dovedit ca suntem una din cele mai importante companii existente la ora actuala pe piata de relocari si mutari mobilier din Bucuresti, oferind o gama variata de servicii cu scopul de a satisface cerintele si necesitatile dumneavoastra.

De ce sa alegi servicii profesioniste de mutari mobila

Siguranta bunurilor creste direct proporMutari Mobila Bucurestitionala cu experienta persoanelor care se ocupa de manipularea acestora. Oricat de concentrati si de atenti sunt cei care doresc sa isi mute singuri mobilierul, intotdeauna va exista riscul deteriorarii acestuia, lovirii zidurilor sau chiar accidentarea umana involuntara.

Un alt set de activitati pentru care mutarea mobilierului trebuie efectuata de catre profesionisti se refera la dezasamblare si asamblare. In desfasurarea acestor operatiuni apar noi riscuri: pierderea suruburilor si a altor mici elemente de imbinare, stricarea mecanismelor de infiletare, montarea gresita a unor parti si alte situatii de acest gen.

Timpul efectiv de lucru se reduce semnificativ atunci cand operatiunile de relocari si mutari mobilier sunt efectuate de o echipa cu experienta. Datorita numeroaselor solicitari realizate in aceeasi formula, personalul stapaneste mecanismele de functionare si colaborare la un alt nivel fata de cei care au ocazional posibilitatea sa se confrunte cu astfel de situatii. Aceste repetari ciclice au dus la o sistematizare eficienta si o perfectionare superioara, garantand o rata superioara de succes.

Contractand o firma care sa se ocupe de mutarea mobilierului, practic eliminati efortul fizic ce urma sa il depuneti. Doar asistand la efectuarea operatiunilor si participand cu sfaturi si indicatii atunci cand este cazul, va puteti simti ca un musafir in propria dumneavoastra casa.

Pozitionarea mobilierului la destinatia finala este o alta activitate ce revine firmei prestatoare. Conform dorintelor clientului, asezarea corpurilor in locurile dorite, agatarea tablourilor pe perete sau orice activitatea conexa se poate realiza fara nicio problema.

Avantajele oferite de MoveUp

mutari mobilaAm implementat o politica perseverenta ce urmareste satisfacerea constanta a clientilor, obtinand in acest mod si profit economic pe termen mediu si lung pentru companie. Astfel, serviciile de mutari mobila sunt realizate fara probleme, inregistrand o rata mare de succes.

Platforma serviciilor oferite este una dintre cele mai complete din Romania si are un rol foarte important in fluidizarea operatiunilor auxiliare, facilitand activitati mai bune, timpi scazuti de executie si sustinand dezvoltarea companiei. Am investit constant in modernizarea echipamentelor de lucru si in calificarea personalului. Serviciile noastre sunt disponibile atat pentru persoane fizice cat si juridice. Toate operatiunile logistice sunt monitorizate si se fac doar pe baza de contract, respectiv factura si chitanta fiscala.

Indiferent daca ne contactati telefonic sau prin mail, incercam sa va oferim cele mai bune servicii existente. Parcul auto este asigurat de camioane de diferite marimi (de la 14mc pana la 36mc), cu tonaj variat (3,5t – 7,5t) si cu multiple dotari (carosat, lift hidraulic si altele).

Materialele de protectie si ambalare folosite sunt de cea mai buna calitate: folie stretch, folie cu bule de aer, paturi si alte materiale textile, sul de carton, scotch etc. Asiguram necesarul de cutii, de diferite marimi si forme in functie de stocul solicitat.

Cum se desfasoara operatiunile de mutari mobilier in Bucuresti

mutari mobilierToate mutarile de mobilier incep cu o evalare reala a operatiunii. Aici se iau in considerare volumul, greutatea dar si caile de acces. In functie de aceste 3 caracteristici se trece la realizarea unei schite provizorii in care se traseaza  strategia si coordonatele mutarii. In functie de spatiul disponibil pentru manipulare se decide dezasamblarea partiala sau totala a mobilierului.  Intotdeauna corpurile grele si voluminose se vor cara la inceput din 2 motive: sunt consumatoare de timp si energie si toata aceasta munca trebuie executata cat mai devreme, iar al 2lea motiv se refera la asezarea in camion.

Pentru siguranta mobilierului si a personalului se vor scoate partile detasabile si se vor transporta separat. Usile, sertarele si alte elemente care nu sunt fixe trebuie lipite cu scotch pentru a nu se desprinde in timpul mutarii. Se vor nota obiectele ce necesita un tratament special sau poseda instructiuni specifice pentru a fi manipulate cu grija. Angajatii MoveUp sunt calificati si foarte bine instruiti in astfel activitati, stapanind foarte bine si tehnici de ambalare si impachetare. Folosim doar materiale de protectie de calitate buna si etichetam pe loc orice obiect conform schitei de amplasare.

Toate aceste mici operatiuni au rolul de a elimina partial sau total riscurile de lovire, zgariere sau deteriorare. Mutarea mobilierului nu presupune doar caratul acestora, cum gresit este perceputa. Pentru a realiza operatiuni de succes trebuie sa inveti foarte multe lucruri aparent neimportante si sa incerci sa te perfectionezi tot timpul.

Prin instruirea continua a personalului, compania MoveUp urmareste implementarea unor norme de siguranta, dorind in acealsi timp sa realizeze o mutare mobila si flexibila, fara pauze datorate unor situatii ce pot fi evitate.

Pentru operatiunile de mutari mobila, pretul se calculeaza in functie de mai multe criterii: durata, complexitate la asamblare/dezasamblare, materiale de protectie, etajul de plecare si cel de sosire, greutatea corpurilor, plus altele detalii specifice fiecarui mobilier in parte.

Mutari mobilier – sfaturi si sugestii

Decizia finala a fost luata si esti sigur ca te vei muta. Acum incepe partea cea mai palpitanta. Mutarea mobilierului implica un efort fizic considerabil si o atentie sporita. Daca vrei sa treci peste acest hop cu brio trebuie sa stii cateva detalii general valabile, atat  pentru operatiuni locale cat si pentru mutari internationale.

  • Realizeaza un inventar al obiectelor ce urmeaza a fi mutate, estimand timpul necesar pentru dezasamblare si impachetare.
  • Goleste mobilierul si ambaleaza in cutii obiectele mici, carti, tablouri si alte lucruri de acest tip. In acest mod vei obtine un pret mai mic pentru intreaga operatiune.
  • Pregateste mobilierul care trebuie demontat; transporta separat componentele ce se desprind. Foloseste cartea de instructiuni a mobilierul pentru asamblare.
  • Curata mobila inainte de a fi mutata. Aplica ceara pe obiectele din lemn pentru a le feri de zgarieturi.
  • Utilizeaza materiale textile, folie cu bule, carton sau burete si fixeaza cu banda adeziva. Nu utiliza banda direct pe suprafetele vopsite sau finisate. Geamurile si oglinzile trebuie infoliate dublu pentru a fi ferite de socuri.
  • Aseaza corect mobilierul in camion. Asigura-te ca este bine legat cu chingi.
  • Nu improviza! Cere ajutor!

Chiar daca nu poti angaja o echipa profesionista sa se ocupe de mutare, poti ruga prietenii sa te ajute. Lucruri ce iti sunt necesare: cutii de carton, scotch, paturi pentru mobilier sau folie stretch si carton, saci de plastic, cutter.