Lista pentru impachetare pe camere

Mutari mobilierImpachetanand si ambaland lucrurile pe camere poti sa iti faci mutarea mai simpla si usor de organizat. Este de preferat sa iti pregatesti relocarea in acest mod deoarece salvezi foarte mult timp pe termen lung. Daca te apuci de treaba fara o buna organizare posibil sa termini prin a cauta o perna sa zicem prin toate cutiile din dormitor sau trebuie sa le muti dintr-un loc in altul pentru ca nu ai spatiu de miscare.

Un alt lucru pozitiv in a face pregatirile pentru mutare pe camere este acela ca poti da misiuni pentru fiecare membru al familiei mai usor. Alegeti o camera din casa sau subsolul pentru a depozita toate lucrurile ce au fost ambalate.

Pregateste camera tinand cont de lista facuta. Sorteaza lucrurile. Cand sortezi obiectele din camera ta conform listei de ambalare exista trei categorii de lucruri de care trebuie sa tii seama:

  • lucruri care nu vor fi mutate

  • lucruri ce trebuie pregatite pt o mutare iminenta

  • lucruri esentiale

Pregateste cutiile. Fii sigur ca ai suficiente materiale de impachetat si destul timp la dispozitie. Poti sa gasesti cutii bune de colectat si alte materiale in timp ce faci pregatirile camera cu camera.

Fa totul sa fie mai simplu. Daca ai o casa mai mare sau trebuie sa faci planul de mutare intr-un timp foarte scurt, nu intra in panica. Poti sa angajezi o companie specializata in mutari sa impacheteze rapid si sigur in locul tau. Cand pregatesti mutarea dupa un plan ei sunt cei pe care te poti baza cu siguranta pentru ca au experienta si pot derula operatiunea intr-un flux continuu.

Sfaturi pentru liste de impachetare pe camere:

  • Dormitorul

Distribuie misiuni intre membrii familiei. Fiecare sa isi ambaleze lucrurile personale din dormitoare. Poti sa iti ajuti copii si in felul acesta toata lumea va participa. Dulapurile – porneste de aici cand incepi impachetarea deoarece acesta este cel mai important loc din dormitor care iti va capta atentia si energia.

Sorteaza hainele in functie de posibilitatea de a le pune in cutii sau a le muta direct cu umerasul. Pentru lenjerie intima este indicat sa aveti o cutie separata. In timpul impachetarii pe camera noteaza ce mobilier trebuie dezasamblat sau ce obiecte se pot separa. Asigurati-va ca detineti ustensilele necesare pentru aceste operatiuni sau cel mai indicat este sa apelati la un meserias care sa munceasca in locul vostru.

  • Bucataria

Lista de ambalare pe careme pentru bucatarie trebuie sa contina procurarea de cutii de diferite marimi.  O sa ai nevoie de cutii speciale pentru pahare si cani si unele mai rezistente pentru obiectele fragile. Poti sa folosesti prosoapele de bucatarie ca materiale de protectie. Eticheteaza toate cutiile cu obiecte fragile pe toate partile laterale si deasupra. Utilizati culori stridente pentru a evidentia ca trebuie manipulate cu mare grija. Daca aveti vesela mai scumpa puteti apela la firme specializate.

Incepi ambalarea cu obiectele care nu au mai fost folosite de ceva timp gen fata de masa, vaza de flori, mese speciale care se utilizeaza doar de sarbatori etc. Lucrurile din bucatarie de obicei sunt grele asa ca ai grija mare la cutiile folosite. Costurile pot fi mari mai ales daca va mutati pe distante mari.

  • Baia

Cand impachetati pe camere, baia este ultima intotdeauna. Exact ca la separarea din dormitor si aici trebuie sa verificam si sa aruncam lucrurile expirate iar pe celelalte sa le sortam dupa necesitate si gradul de folosinta. Este foarte important ca lista sa fie facuta bine pentru ca atunci cand va veni ziua de impachetat nu va fi nevoie decat sa le punem in cutiile in care au fost repartizate.

Recipientele care pot avea scurgeri este indicat sa le punem in pungi de plastic.

Daca aveti cosmetice sau alte lucruri pe care le folositi zilnic puneti-le separat si luati-le cu voi. Nu le impachetati. Doar sa va amintiti ca daca luati avionul aveti un numar limitat de lichide si obiecte ce le puteti avea in geanta.

Aceasta impachetare pe camere va poate folosi la inventarul ce trebuie sa il faceti cu echipa de mutari pentru a stabili costul total pentru operatiune. Nu exista un pret standard pentru mutari, ci doar individual pentru fiecare necesitate in parte.

Acest articol se vrea un scurt rezumat al lucrurilor si etapelor ce trebuie parcurse. Cu siguranta vor aparea si alte situatii neevidentiate aici. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa pregatesti cu atentie mutarea si sa acorzi importanta detaliilor.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon 0732.025.355 sau trimite un mail de pe pagina de contact.