7 Pasi pentru mutarea perfecta – Infografic

Firma MoveUp.ro a creat primul infografic din domeniul mutarilor si relocarilor, un segment relativ nou pentru economia romaneasca. Fie ca te muti din motive personaleĀ  ca atunci cand familia s-a marit si ai nevoie de mai mult spatiu, fie din pricina noului job pentru care trebuie sa traversezi tot orasul sau din oricare alt motiv, relocarile mereu au provocat stari de anxietate si stres.

Fii organizat, fii inteligent

O mutare se poate transforma foarte usor intr-o experienta placuta sau dimpotriva intr-un cosmar. Totul tine de implicarea si modul in care actionezi. In functie de complexitatea operatiunii si de bugetul alocat, aceasta se poate efectua chiar de catre tine cu ajutorul rudelor si prietenilor sau de o firma de mutari specializata, in cazul unui volum mare de bunuri. Daca vrei sa te simti ca un oaspete in noua ta casa, sa elimini efortul fizic si sa ai o siguranta sporita pentru mobilierul si obiectele mutate, atunci angajeaza specialistii sa faca treaba in locul tau.

Indiferent de varianta pentru care opteziĀ  trebuie sa detii baza teoretica a unei mutari. Infograficul realizat a structurat etapele multor operatiuni efectuate in toti acesti ani de activitate.

mutari mobila bucuresti Infographic