10 Sfaturi de Urmat la o Mutare de Mobila

mutari mobila Mutarea mobilei necesita atentie suplimentara pentru ca cele mai multe piese de mobilier sunt mari si nu pot fi ambalate intr-o cutie.

Sfaturi si servicii de mutari mobila – MoveUp.ro

  1. Faceti inventarul obiectelor ce trebuie mutate, estimati timpul necesar dezasambarii si impachetati in avans de mutare tot ce se poate.

  2. Selectati sculele de care aveti nevoie pentru a demonta usi, picioare, blaturi sau rame.

  3. Dezasamblati piesele de mobilier primele. Acestea vor fi cele mai mari consumatoare de timp si energie.

  4. Demontati toate componentele care pot fi eliminate in special, picioare pentru mese, blaturi de sticla, rafturi sau rame de pat. Colectati sistemele de prindere sau imbinare, suruburile, piulitele,etc in cutiute sau pungi de plastic marcate.

  5. In cazul in care piesa de mobilier se dezasambleaza in foarte multe bucati utilizati un autocolant mic pentru numerotare ce se va aplica in partea inferioara.

  6. Daca este posibil sa aveti cartea de instructiuni de asamblare care a venit cu mobilierul.

  7. Se aplica ceara pe mobilierul din lemn fin pentru a l proteja impotriva zgarieturilor.

  8. Hainele, pernele, paturile, etc se pun in saci de plastic/pungi. Aceste pungi pot fi folosite pentru a proteja piesele fragile sau pentru a umple spatiile dintre mobilier cand acesta este asezat in camion.

  9. Obiectele de mobilier sunt invelite cu materiale textile sau folie si se asigura cu banda sau franghie. Nu folositi banda direct de pe suprafetele vopsite.

  10. Nu curatati tapiteria sau mobilierul inainte de mutare. Pe parcursul transportului exista posibilitatea sa se murdareasca.